Close
TDI-Theaterbende
VIP-route voor een tientje

Er zijn twee groepen:
voor 8-12 jaar en vanaf 12 jaar.
Datum: 2 juni
Prijs: € 10,- De kosten inclusief alles (ook de voorstellingen!)
Opgave: bij Roel Tichelaar roel@jtsdynamo.nl


Samen met Dynamo JeugdTheaterSchool Drenthe stelt artistiek leider Frederieke Vermeulen een VIP-route samen voor deze speciale TDI-Theaterbende in het kader van Art of Wonder. Die gaat op zaterdag 2 juni over het festivalterrein en dwars door de stad.

Je wordt als VIP behandeld! Je krijgt een workshop ‘theater kijken’ en leert een recensie schrijven. Je bezoekt drie heel verschillende voorstellingen, picknickt op het festivalterrein en besluit mee welk gezelschap ‘Verwonder-waardering’ ontvangt voor de bijzonderste voorstelling. Die prijs wordt tijdens het slotfeest op 3 juni rond 16.00 uur uitgereikt in de Gouverneurstuin.

Straatmuzikantjes

Leeftijd: 6 tot 14 jaar
Datum: 1, 2 en 3 juni
Opgave: info@artofwonder.nl


Ben jij dat enthousiaste straatmuzikantje die anderen vrolijk maakt of ontroert?

Ben je muzikaal? En lijkt het je leuk om op Art of Wonder, het jeugdtheaterfestival voor alle leeftijden in Assen (1-3 juni 2018), op straat muziek te maken?
Schrijf je dan in voor het open podium bij Garage TDI! En wie weet word jij een Art-of-Wonder-straatmuzikantje op 1, 2, of 3 juni.

Garage TDI is op zoek naar Drents muzikaal talent! Ben jij tussen de 6 en 14 jaar, bespeel je een instrument en lijkt het je leuk om op het festival Art of Wonder te shinen als straatmuzikant? Schrijf je dan in voor het open podium. Natuurlijk mag je na afloop van jouw mini-concert als een echt straatmuzikantje met de pet rond. Alle geselecteerde kinderen krijgen bij Garage TDI een workshop ‘Entertainment’.

Het open podium vindt woensdag 16 mei vanaf 15:30 uur plaats bij Garage TDI, Industrieweg 8 in Assen.

Mail dan naar info@artofwonder.nl en schrijf je in voor het open podium!

Assen Danst!

Leeftijd: voor alle leeftijden
Plaats: Gouverneurstuin
Datum: 1, 2 en 3 juni
Prijs: gratis


Vele stadsgenoten waagden afgelopen weken een dansje met iemand die ze dierbaar is. We verzamelden ze in de dansfilm Assen Danst!

Begin mei hebben we jong en oud Assen in beweging gezet met de vraag ons dansfilmpjes te sturen van een halve tot anderhalve minuut. We wilden graag duetten van mensen die allebei uit een andere generatie komen, denk aan een oma met een kleinzoon, een buurmeisje met de buurvrouw of een leerling met de meester.

Ook gingen onze docenten de wijk in om te kijken of ze jeugd en ouderen konden stimuleren samen te dansen.

Uit al die filmpjes van ontroerende, grappige, meesterlijke en klungelige duetten stelden we een dansfilm samen en zetten er eigen geluid onder.

De film is tijdens Art of Wonder te zien op een groot tv-scherm in de Gouverneurstuin.

Concept en regie: Garage TDI, met dank aan alle dansers!
Coaches: Laura Cymbaluk en Eva Benjamins
Filmmontage en soundscape: Martin Jan van Santen

Facebook
Twitter