Close
Kick off Art of Wonder 2021

De feestelijke kick-off van het festival is op dinsdag 7 september in Werkplaats Havenkwartier, Industrieweg 8 in Assen. Dit is de thuisbasis van de organisator van het festival: Garage TDI. Tijdens de kick-off trappen we het festival af met twee voorstellingen van Garage TDI die in premiere gaan: NIKS (4+) en Zoet Water (10+).

Ook kan het publiek (gratis) een workshop ‘fysiek spel’ volgen onder leiding van Dorien Folkers, hoofd educatie van Garage TDI. Vooraf kaarten reserveren voor de workshop is noodzakelijk vanwege beperkte capaciteit. Reserveer hier je gratis kaarten.

Programma
15:30 uur: Aanvang première NIKS (4+)
16:15 uur: Start workshop ‘fysiek spel’
19:30 uur: Aanvang première Zoet Water (10+)

Kaarten reserveren & coronamaatregelen
Voor elke voorstelling en voor de workshop moet je een apart ticket reserveren. De tickets zijn alleen geldig in combinatie met een coronatoegangsbewijs voor iedereen vanaf 13 jaar. Dit kan een negatieve testuitslag (testbewijs) zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Verder werken we met een beperkt aantal bezoekers, een ruime publieksopstelling en voldoende ventilatie.

Première NIKS (4+)

Wat is dat?

Een koffer.

Wat zit daarin?

Niks.

Wat heb je als je niks hebt?

NIKS is een fantasievolle, muzikale voorstelling van Garage TDI voor kleuters over twee vrienden en een lege koffer. De koffer blijkt een wereld vol verbeelding te zijn. Een wereld waar alles kan. Een wereld die de vrienden laat stampvoeten ,goochelen en zingen. Ze zoeken naar woorden, struikelen met en over elkaar en soms zit er ineens een vlinder op hun schouder.

Cast & crew
Concept en spel: Ruta van Hoof, Niki Verkaar, Enzo Coenen en Laurens van Lottum (de voorstelling wordt gespeeld door 2 acteurs, in wisselende formaties)
Compositie: Enzo Coenen
Kostuum: Hadewych ten Berge
Artistiek advies: Dorien Folkers en Frederieke Vermeulen

Praktische informatie
Aanvang: 15.30 uur
Leeftijd: voor iedereen vanaf 4 jaar
Duur: 20 minuten
Prijs: kinderen € 5,- & vanaf 18 jaar € 8,-

Kaarten

Première Zoet Water (10+)

Een leven zonder teleurstellingen, dat zou toch fantastisch zijn? Of toch niet…?

Wie in een game een leven verliest, mag het spel gewoon opnieuw beginnen. Bij Monopoly mag je soms terug naar Start, en als het even meezit nóg een kanskaart pakken. Wat zou het fijn zijn als je ook in het echte leven alles over zou kunnen doen.

In Zoet Water zie je wat er gebeurt als Brigitte de kans krijgt om al haar domme fouten recht te zetten, om opnieuw te beginnen als het tegenvalt en al haar teleurstellingen nét voor te zijn! Wat een geluk! Of…?

Een grappige, licht filosofische jeugdvoorstelling over het belang van falen en het omgaan met teleurstelling. 

Cast & crew
Regie: Céline Hoex
Tekst: Job Kramer
Spel: Stella van den Sigtenhorst, Lusanne Arts, Enzo Coenen
Muziek: Jelle Hoekstra en Enzo Coenen
Decor: Scott Jun
Kostuum: Eleftheria Lavdaki
Lichtontwerp: Sebastian van der Laan

Praktische informatie
Aanvang: 19.30 uur
Leeftijd: voor iedereen vanaf 10 jaar
Duur: 45 minuten
Prijs: kinderen € 5,- & vanaf 18 jaar € 8,-

UITVERKOCHT