Close

Zaterdag 18 september
Zondag 19 september
Locatie: startpunt Gouverneurstuin

Leeftijd: vanaf 10 jaar
Duur: 75 minuten
Prijs: kinderen € 6,- & vanaf 18 jaar € 9,-

UITVERKOCHT Za 18 sep 10.30 uur

Kaarten Za 18 sep 12.00 uur

Kaarten Za 18 sep 15.00 uur

Kaarten Za 18 sep 18.30 uur

Kaarten Zo 19 sep 10.30 uur

Kaarten Zo 19 sep 11.45 uur

Kaarten Zo 19 sep 13.00 uur

Kaarten Zo 19 sep 14.15 uur

Meesterlijke bomen (10+) - Campsirago Residenza/Pleiadi

Er is niks zo slim als het leven zelf. Kijk nou naar de bomen, de oudste wezens op de planeet. In al hun superknappe eenvoud geven ze woonruimte, schaduw en voedsel aan kleine beestjes en grote mensen. Deze ervaringsrijke luistervoorstelling is een reis naar de wereld van de planten en bomen in het Asserbos. In je eentje maar toch samen. Net als zij.

Ze vinden altijd hun weg naar de bronnen van het leven: de aarde, het water en het licht, deze geweldige ruzen. Water er ook gebeurt, de bomen laten zich niet op de kop zitten. Niet lang nadat een ramp het bos heeft verschroeid of vermorzeld, vinden ze weer hun weg. Hier, of aan de andere kant van de aardbol. En terwijl ze zelf overleven, zorgen ze ook nog voor mens en dier.

Meesterlijke bomen is een coproductie van Campsirago Residenza/Pleiadi, D:DNA en Art of Wonder/Garage TDI.

RUIMTECONCEPT & REGIE: Michele Losi (i.s.m. Marten van Dijken en Frederieke Vermeulen voor de Asserbos-versie)
TEKST & DRAMATURGIE: Sofia Bolognini, Michele Losi (met bijdragen van Frederieke Vermeulen en Marten van Dijken voor de Asserbos-versie)
GELUID & MUZIEK: Diego Dioguardi en Merel van Dijk
STEMMEN: Merel van Dijk en Harm Dijkstra

Internationale samenwerking
Art of Wonder heeft een bijzondere samenwerking met een groep Italiaanse gezelschappen die werken onder de koepel Campsirago Residenza. Drie voorstellingen van hen zijn dit jaar te zien op ons festival. ‘Meesterlijke bomen’ – oorspronkelijke titel: ‘Alberi maestri’ –  is daar één van. Maak je geen zorgen dat je het niet kunt verstaan. Het beheersen van de Italiaanse taal is niet nodig om de voorstelling goed te kunnen volgen.