Close

Zondag 19 sep 
Locatie: Gouverneurstuin, Vijvertent

Leeftijd: voor iedereen vanaf 1 jaar
Duur: 45 minuten
Prijs: kinderen € 4,- & vanaf 18 jaar € 6,-

Kaarten Zo 19 sep 10.15 uur

Kaarten Zo 19 sep 12.15 uur

Kaarten Zo 19 sep 14.30 uur

Nina en de zee (1+) - Campsirago Residenza/ScarlattineTeatro

Een meisje bevaart de wereldzeeën, net als Sinbad de Zeeman in 1001 Nacht. Tijdens haar ontdekkingsreis navigeert ze op verrassende geluiden en betoverende melodieën. Een delicate vertelling zonder woorden, gemaakt van klanken in een oceaan van fantasie.

Nina licht het anker van haar vlot vol kettingen. Verkent de horizon, ziet verre schepen, vangt vissen die groot klinken, trotseert een donderende storm en dompelt haar voeten in de zee. Je hoort vogels vliegen, golven breken, de wind waaien en de bellen klinken. Steeds weer hoor je het gerinkel van de kleine boot op de gouden zee. Het gezoem van een ondeugende vlieg. Het gebrul van zeewater. Je zult zien: om te reizen hoef je niet ver, met fantasie kom je een heel eind.

CONCEPT & REGIE: Anna Fascendini

Internationale samenwerking
Art of Wonder heeft een bijzondere samenwerking met een groep Italiaanse gezelschappen die werken onder de koepel Campsirago Residenza. Drie voorstellingen van hen zijn dit jaar te zien op ons festival. ‘Nina en de zee’ – oorspronkelijke titel: ‘Nina e il mare’ –  is daar één van. Maak je geen zorgen dat je het niet kunt verstaan. Het beheersen van de Italiaanse taal is niet nodig om de voorstelling goed te kunnen volgen.