Close

Vr 1, za 2 en zo 3 juni 2018 –
Gouverneurstuin

Leeftijd: voor iedereen vanaf 5 jaar
Duur: 55 minuten
Prijs: vrijwillige bijdrage achteraf

www.plan-d.nl


Buurman in de Natuur - Plan d-

De buurmannen duiken de natuur in. Geen minimoestuin, maar een echte wildernis. Tuinbroek aan, gereedschap erbij en aan de slag! Ze zaaien, oogsten, scheppen en harken dat het een aard heeft. Zo maken ze samen een wereld vol mooie gewassen. Hutten bouwen, vuur maken, het hoort er allemaal bij.
De buurmannen zijn zelfvoorzienend. Ze kweken niet alleen hun eigen eten, ze recyclen ook alles wat los en vast zit. Natuurlijk gaat er weer van alles mis, de natuur laat zich immers niet beteugelen. Samen vinden ze gelukkig steeds weer een creatieve oplossing.

Buurman in de Natuur is een duurzame voorstelling. We wekken zelf de energie op en hebben hiervoor hulp nodig van het publiek. Je helpt stroom opwekken, water spuiten en zelfs wind en donderslagen maken.

Buurman in de Natuur is het vervolg op de succesvolle plan dvoorstellingen Buurman op vakantie, Buurman in de Winter en Buurman in de Bieb.

Concept en choreografie: Andreas Denk
Dans: Andreas Denk, Ilija Surla
Regie: Ton Offerman
Muziek: Marit Thus
Decorbouw en lichtontwerp: Pink Steenvoorden/Einstein design
Scènefoto’sRené den Engelsman

 

“Een associatieve, haast clowneske fysieke performance. Fraai vormgegeven, mooi concept, prima mix van tekst en muziek. Een aangenaam meanderende kindervoorstelling die de verbeelding prikkelt.” Leeuwarder Courant

“Simmerdeis is zo duurzaam als maar kan. Ook op inhoudelijk niveau dringt het thema door, zoals in Buurman in de Natuur van plan d-, Daar wordt dat thema mooi aangesneden met de jonge doelgroep voor ogen.” Dagblad van het Noorden