Close

NIKS

Aanvullende informatie
Leeftijd: groep 1 t/m 3
Voorstelling in het klaslokaal
Maximaal 30 toeschouwers

Voorstelling aanvragen
info@artofwonder.nl

Your service title

Wat is dat?

Een koffer.

Wat zit daarin?

Niks.

Wat heb je als je niks hebt?

‘NIKS’ is een fantasievolle, muzikale voorstelling van Garage TDI voor kleuters over tweevrienden en een lege koffer. De koffer blijkt een wereld vol verbeelding te zijn. Een wereld waar alles kan. Een wereld die de vrienden laat stampvoeten ,goochelen en zingen. Ze zoeken naar woorden, struikelen met en over elkaar en soms zit er ineens een vlinder op hun schouder.

CONCEPT & SPEL: Ruta van Hoof, Niki Verkaar, Enzo Coenen en Laurens van Lottum
COMPOSITIE: Enzo Coenen
KOSTUUM: Hadewych ten Berge
ARTISTIEK ADVIES: Dorien Folkers en Frederieke Vermeulen
FOTOGRAFIE: Moon Saris

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Vr 1, za 2 en zo 3 juni 2018 –
Gouverneurstuin

Leeftijd: voor iedereen vanaf 5 jaar
Duur: 55 minuten
Prijs: vrijwillige bijdrage achteraf

www.plan-d.nl


Buurman in de Natuur - Plan d-

De buurmannen duiken de natuur in. Geen minimoestuin, maar een echte wildernis. Tuinbroek aan, gereedschap erbij en aan de slag! Ze zaaien, oogsten, scheppen en harken dat het een aard heeft. Zo maken ze samen een wereld vol mooie gewassen. Hutten bouwen, vuur maken, het hoort er allemaal bij.
De buurmannen zijn zelfvoorzienend. Ze kweken niet alleen hun eigen eten, ze recyclen ook alles wat los en vast zit. Natuurlijk gaat er weer van alles mis, de natuur laat zich immers niet beteugelen. Samen vinden ze gelukkig steeds weer een creatieve oplossing.

Buurman in de Natuur is een duurzame voorstelling. We wekken zelf de energie op en hebben hiervoor hulp nodig van het publiek. Je helpt stroom opwekken, water spuiten en zelfs wind en donderslagen maken.

Buurman in de Natuur is het vervolg op de succesvolle plan dvoorstellingen Buurman op vakantie, Buurman in de Winter en Buurman in de Bieb.

Concept en choreografie: Andreas Denk
Dans: Andreas Denk, Ilija Surla
Regie: Ton Offerman
Muziek: Marit Thus
Decorbouw en lichtontwerp: Pink Steenvoorden/Einstein design
Scènefoto’sRené den Engelsman

 

“Een associatieve, haast clowneske fysieke performance. Fraai vormgegeven, mooi concept, prima mix van tekst en muziek. Een aangenaam meanderende kindervoorstelling die de verbeelding prikkelt.” Leeuwarder Courant

“Simmerdeis is zo duurzaam als maar kan. Ook op inhoudelijk niveau dringt het thema door, zoals in Buurman in de Natuur van plan d-, Daar wordt dat thema mooi aangesneden met de jonge doelgroep voor ogen.” Dagblad van het Noorden