Close

NIKS

Aanvullende informatie
Leeftijd: groep 1 t/m 3
Voorstelling in het klaslokaal
Maximaal 30 toeschouwers

Voorstelling aanvragen
info@artofwonder.nl

Your service title

Wat is dat?

Een koffer.

Wat zit daarin?

Niks.

Wat heb je als je niks hebt?

‘NIKS’ is een fantasievolle, muzikale voorstelling van Garage TDI voor kleuters over tweevrienden en een lege koffer. De koffer blijkt een wereld vol verbeelding te zijn. Een wereld waar alles kan. Een wereld die de vrienden laat stampvoeten ,goochelen en zingen. Ze zoeken naar woorden, struikelen met en over elkaar en soms zit er ineens een vlinder op hun schouder.

CONCEPT & SPEL: Ruta van Hoof, Niki Verkaar, Enzo Coenen en Laurens van Lottum
COMPOSITIE: Enzo Coenen
KOSTUUM: Hadewych ten Berge
ARTISTIEK ADVIES: Dorien Folkers en Frederieke Vermeulen
FOTOGRAFIE: Moon Saris

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Vr 1 juni 2018
Gouverneurstuin
 

Leeftijd: voor alle leeftijden
Prijs: gratis

Clean Pete

Vrijdag openen de Brabantse zusjes Loes en Renée Wijnhoven van Clean Pete het bal.

’s Middags een akoestische voorproefje met z’n tweetjes, ’s avonds een mooie mix van intieme, verhalende liedjes en uptempo dansbare nummers met hun band.

Ze wonden afgelopen jaren het publiek van menig festival om hun vingers met hun hartveroverende act. Vervlochten samenspel en samenzang zoals alleen mensen met verweven genen dat kunnen. Ze verhalen al zingend over de belevenissen van alledag, uiterst precies, raak en soms zelfs pijnlijk in liedjes gegoten. Zo sabelen ze met een lichte, bijna verontschuldigende sneer gerust een minnaar neer.