Close

NIKS

Aanvullende informatie
Leeftijd: groep 1 t/m 3
Voorstelling in het klaslokaal
Maximaal 30 toeschouwers

Voorstelling aanvragen
info@artofwonder.nl

Your service title

Wat is dat?

Een koffer.

Wat zit daarin?

Niks.

Wat heb je als je niks hebt?

‘NIKS’ is een fantasievolle, muzikale voorstelling van Garage TDI voor kleuters over tweevrienden en een lege koffer. De koffer blijkt een wereld vol verbeelding te zijn. Een wereld waar alles kan. Een wereld die de vrienden laat stampvoeten ,goochelen en zingen. Ze zoeken naar woorden, struikelen met en over elkaar en soms zit er ineens een vlinder op hun schouder.

CONCEPT & SPEL: Ruta van Hoof, Niki Verkaar, Enzo Coenen en Laurens van Lottum
COMPOSITIE: Enzo Coenen
KOSTUUM: Hadewych ten Berge
ARTISTIEK ADVIES: Dorien Folkers en Frederieke Vermeulen
FOTOGRAFIE: Moon Saris

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Za 2 juni 2018
Gouverneurstuin

Leeftijd: voor iedereen vanaf 5 jaar
Prijs: gratis


Doetuin - Plan d-

De Doetuin hoort eigenlijk bij Buurman in de Natuur. Maar tijdens Art of Wonder kunnen alle jonge festivalgasten terecht in het tuintje, parkje en stadje.

Wat je er zoal kunt doen? Wieden, oogsten en een gezonde Wondersoep maken voor het festivalpubliek! Zaadjes planten en de potjes mee naar huis nemen zodat je ze thuis kunt zien uitkomen. Opdrachten die met natuur en milieu te maken hebben en zo zelf je ideale wereld creëren. Of kleine kunstwerkjes maken door afval te recyclen. De ideeën en kunstwerken worden na de voorstelling gepresenteerd.

Concept: Andreas Denk/plan d-
Foto: Plan d-