Close
Eten & drinken in de Gouverneurstuin​​​​

In de Gouverneurstuin kun je tijdens het festival heerlijk eten en drinken. Er zijn verschillende eettentjes en terrassen, op het grasveld bij de muziekkoepel, in de schaduw onder de bomen en bij de vijver.

Gastheer Manos Tsantirakis van tapas-& wijnbar “Bodega Manolitos” in Assen zal de gehele catering van het festival Art of Wonder organiseren. Hij zal de Drentse tuin verder aankleden met Griekse gezelligheid, Spaanse allure en Zuid-Amerikaanse vriendelijkheid.

Hij hoopt de festivalbezoekers een mediterraans gevoel te laten beleven door hen te laten genieten van heerlijke tapas, voortreffelijke wijnen, sapjes, goede koffie en thee, ijs, kleine pannenkoekjes, en nog veel meer lekkers.

We nodigen je uit om gezellig in de tuin te komen zitten, iets te eten en te drinken, genietend van ons theater- en muziekprogramma.

website Bodega Manolitos


Muziek

Tijdens het festivalweekend zijn er in de Gouverneurstuin ook diverse muzikale activiteiten geprogrammeerd, voor jong en oud.

Een greep uit het programma: een open-podium voor jonge straatmuzikanten, Franse chansons op accordeon bij art-nouveau-boomwezens op stelten, een muzikale flirt met Shakespeare, een kinderband om op te dansen, muziekworkshops voor kinderen en

volwassenen samen, en in de latere avond muzikale optredens voor jongeren en volwassenen.

Verder in de Gouverneurstuin...

Vrijdag 2 juni

16.00-21.00 uur: Levensgroot Flamingo-bordspel

Zaterdag 3 juni

10.00-21.30 uur: Interactieve kunstinstallaties “Luie Wip” en “Bellenblaasfiets” van Chonk

10.00-21.00 uur: Levensgroot “Flamingo-bordspel” door De Dikke Dingen

10.30-15.00 uur: “Stoepkrijtfantasie” door Studio Tape en Jeugdcultuurfonds Drenthe

-doorlopend: Workshop “Versier je eigen donut” – door Valli’s Corner