Close

vrijdag 31 mei 2019 – Gouverneurstuin

Leeftijd: voor iedereen vanaf 6 jaar
Duur: 60 min.
Prijs: kinderen € 4,- en vanaf 18 jaar € 6,-

www.hetministerievanonverrichterzake.com

Tickets Vr 31 mei 18:00u.

Tickets Vr 31 mei 19.45 u.

Fat Boys - Het Ministerie van Onverrichter Zake

Een komedie met een randje, over kinderen die niet passen binnen het systeem en hun eigen weg zoeken om te overleven. Een feest van woorden, nieuwsgierigheid en levenslust.

“Soms barst mijn hoofd uit elkaar van de ideeën en de gedachtes en dan moet ik ze eruit werken want anders wordt het veel te druk daarbinnen en dan houd ik mijn adem in maar alle woorden staan te dringen en te gillen hier van binnen.”

Thomas is wel 1000 dingen tegelijk. Supersnel, super grappig, super onhandelbaar, supersnel kwaad, praatgraag, positief. Hij weet alles van knaagdieren en snoep. Zijn hoofd zit zo vol dat er af en toe iets uit moet. Thomas kleurt de wereld vol en stort zich op alles wat er op zijn pad komt.

Het Ministerie van Onverrichter Zake is een nieuw jeugdtheatergezelschap van Niek van der Horst en Daniëlle Wagenaar in samenwerking met verschillende gasten. Na het artistiek leiderschap bij het Syndicaat heeft Danielle Wagenaar zich de laatste twee jaren gericht op het schrijven van tekst voor jeugd- en volwassentheater. Niek van der Horst speelt bij verschillende gezelschappen voor zowel jeugd als volwassenen.

Regie en tekst: Daniëlle Wagenaar
Spel: Niek van der Horst en Eva Zwart
Muziek: Jolle Roelofs
Licht: Gé Wegman
Scènefoto’s: Sanne Peper