Close
Art of Wonder
Jeugdtheatertestival voor alle leeftijden

Art of Wonder is een jeugdtheaterfestival voor alle leeftijden, met de binnenstad van Assen als podium. Organisator is Drents Jeugdtheater Garage TDI. Van 3 t/m 5 juni 2022 staat Assen weer bol van de fantasievolle theatervoorstellingen voor jong én oud!

De stad als podium

Elk jaar zijn meer dan 20 verschillende voorstellingen en acts te zien in de binnenstad. Toonaangevende gezelschappen uit heel Nederland komen naar Assen. Zij spelen in de Gouverneurstuin, op bijzondere binnenlocaties en op straat. 

De Gouverneurstuin

De Gouverneurstuin is het hart van het festival. Hier is theater, muziek en ruimte om te spelen. In een gezellige sfeer kun je hier lekker lunchen of een warme maaltijd eten. In de tuin zijn voorstellingen in de open lucht en in diverse grote en kleine theatertenten. Ook is er een gevarieerd randprogramma met leuke workshops, interactieve installaties en een speelweide voor jong en oud. 

Vragen?

Heb je een vraag? Neem dan eerst een kijkje op deze pagina. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via info@artofwonder.nl


Blader hier door het online programmaboekje van 2021.