Close

NIKS

Aanvullende informatie
Leeftijd: groep 1 t/m 3
Voorstelling in het klaslokaal
Maximaal 30 toeschouwers

Voorstelling aanvragen
info@artofwonder.nl

Your service title

Wat is dat?

Een koffer.

Wat zit daarin?

Niks.

Wat heb je als je niks hebt?

‘NIKS’ is een fantasievolle, muzikale voorstelling van Garage TDI voor kleuters over tweevrienden en een lege koffer. De koffer blijkt een wereld vol verbeelding te zijn. Een wereld waar alles kan. Een wereld die de vrienden laat stampvoeten ,goochelen en zingen. Ze zoeken naar woorden, struikelen met en over elkaar en soms zit er ineens een vlinder op hun schouder.

CONCEPT & SPEL: Ruta van Hoof, Niki Verkaar, Enzo Coenen en Laurens van Lottum
COMPOSITIE: Enzo Coenen
KOSTUUM: Hadewych ten Berge
ARTISTIEK ADVIES: Dorien Folkers en Frederieke Vermeulen
FOTOGRAFIE: Moon Saris

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Vr 1 en za 2 juni 2018
Gouverneurstuin

Leeftijd: voor iedereen vanaf 7 jaar
Duur: n.v.t.
Prijs: gratis

Herinneringenmachine - Hoge Fronten/Lieke Benders

De herinneringenmachine is een even eenvoudig als ingenieus apparaat. Je adopteert er een herinnering van een ander in ruil voor eentje voor jezelf.

Herinneringen zijn interessante dingen. Ze zijn van jezelf, maar soms ook niet helemaal. Ze veranderen in de loop der jaren en raken misschien wel vermengd met die van je vader, je zusje of je beste vriend. Je raakt er kwijt en je vindt er terug.
Bij de herinneringenmachine lever je een herinnering in en krijg je daar een herinnering van een ander voor terug. Het allermooiste is: de herinnering die je weggeeft, hou je ook – in je eigen hoofd.
De machine hoort bij de voorstelling Niet vergeten.