Close

Informatie

Drents jeugdtheater Garage TDI viert elk jaar in het eerste weekend van juni de kracht van de verbeelding. Assen staat dan bol van de fantasievolle theatervoorstellingen voor jong én oud!

Locaties

Er zijn meer dan 20 verschillende voorstellingen en acts te zien in de binnenstad. Toonaangevende gezelschappen uit heel Nederland komen naar Assen. Zij spelen in de Gouverneurstuin, op bijzondere binnenlocaties en op straat.

De Gouverneurstuin

De Gouverneurstuin is het hart van het festival. Hier is theater, muziek en ruimte om te spelen. In een gezellige sfeer kun je hier lekker lunchen of een warme maaltijd eten. In de tuin zijn voorstellingen in de openlucht en in diverse grote en kleine theatertenten. Ook is er een gevarieerd randprogramma met leuke workshops, interactieve installaties en een speelweide voor jong en oud. Bij de kassa is het startpunt voor voorstellingen op locatie. ’s Avonds is er muziek in de koepel.

Tickets

Tickets voor de voorstellingen zijn online te koop en tijdens het festival aan de kassa in de Gouveneurstuin.

Prijzen voorstellingen:
Kinderen: € 4 – € 6
Volwassenen: € 6 – € 9

Workshops: gratis

De kassa op het festivalterrein opent een uur voor aanvang eerste voorstelling.

Korting: Vrienden van Garage TDI krijgen 10% korting op elke bestelling.

Vrijwilligers

Wil jij ons helpen tijdens Art of Wonder? Heb je zin om het festival tot een succes te maken? Hou je van (jeugd)theater en wil je deel uitmaken van het JeugdTheaterFestival Art of wonder? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Sponsoren

Art of Wonder 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Facebook
Twitter