Close

Informatie

Drents jeugdtheater Garage TDI viert elk jaar in het eerste weekend van juni de kracht van de verbeelding. Assen staat dan bol van de fantasievolle theatervoorstellingen voor jong én oud!

Locaties

Er zijn meer dan 20 verschillende voorstellingen en acts te zien in de binnenstad. Toonaangevende gezelschappen uit heel Nederland komen naar Assen. Zij spelen in de Gouverneurstuin, op bijzondere binnenlocaties en op straat.

De Gouverneurstuin

De Gouverneurstuin is het hart van het festival. Hier is theater, muziek en ruimte om te spelen. In een gezellige sfeer kun je hier lekker lunchen of een warme maaltijd eten. In de tuin zijn voorstellingen in de openlucht en in diverse grote en kleine theatertenten. Ook is er een gevarieerd randprogramma met leuke workshops, interactieve installaties en een speelweide voor jong en oud. Bij de kassa is het startpunt voor voorstellingen op locatie. ’s Avonds is er muziek in de koepel.

Tickets

Tickets voor de voorstellingen zijn online te koop en tijdens het festival aan de kassa in de Gouveneurstuin.

Prijzen voorstellingen:
Kinderen: € 4 – € 6
Volwassenen: € 6 – € 9

Workshops: gratis

De kassa op het festivalterrein opent een half uur voor aanvang eerste voorstelling.

Korting: Vrienden van Garage TDI krijgen 10% korting op elke bestelling.

Vrijwilligers

Wil jij ons helpen tijdens Art of Wonder? Heb je zin om het festival tot een succes te maken? Hou je van (jeugd)theater en wil je deel uitmaken van het JeugdTheaterFestival Art of wonder? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Bereikbaarheid

Het adres van Art of Wonder is Gouverneurstuin, Assen.

Op de fiets – Je kan heel gemakkelijk op de fiets komen naar ons festival! Parkeer je stalen ros wel ergens buiten het park. Er mogen geen fietsen mee het festivalterrein op.

Openbaar vervoer – Het festivalterrein van Art of Wonder ligt op 7 minuten lopen van het treinstation in Assen. Met de bus kom je nog dichterbij, je kan uitstappen op bushalte Kerkplein, bushalte Zuidhaege of bushalte Oostersingel.

Met de auto – We raden het niet aan, maar je kan ook met de auto komen naar Art of Wonder. Op straat is er erg weinig parkeerruimte. Wel beschikt Assen over een hoop parkeergarages. Hier vind je alle parkeergarages in Assen. Parkeergarage Drents Museum is het dichts bij. Parkeergarage De Nieuwe Kolk is ook best dichtbij, ruim en groot.

Sponsoren

Art of Wonder 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door: