Close
Kick off Art of Wonder 2019

Drents JeugdTheater Garage TDI speelt vrijdag 17 mei om 16.00 uur de première van Koning van Karton. Iedereen is van harte welkom om bij deze feestelijke première aanwezig te zijn. Vrijdag 17 mei is tevens de dag van de Kick-off van ons festival Art of Wonder. 

Programma vrijdag 17 mei 2019:
10.30-11.30 uur: Onderwijsvoorstelling Koning van Karton
12.30-14.30 uur: Seminar
15.00 uur: Cultuurborrel basisonderwijs
16.00 uur: Première Koning van Karton
17.00 uur: Naborrel
19:30 uur: kick-off voor vrijwilligers Art of Wonder

Wilt u aanwezig zijn bij de première van koning van Karton, dan kunt een kaartje reserveren via garagetdi.nl

Wilt u de seminar bijwonen? Meld u dan via dit formulier aan.

Première Koning van Karton

Koning van Karton is een fantasierijke danstheatervoorstelling met livemuziek voor iedereen vanaf 4 jaar. De voorstelling gaat over vriendschap; over ontmoeten, samen spelen en vrienden delen. Koning van Karton, geregisseerd door artistiek leider Frederieke Vermeulen, is geïnspireerd op het prentenboek “Het kartonnen kasteel” van Linda Sarah en Benji Davies.

Seminar Verbinding Jong en Oud: waarom en hoe?

Het festival Art of Wonder richt zich op alle leeftijden, omdat Garage TDI ervan overtuigd is dat de verbinding tussen jong en oud een meerwaarde creëert die verwondering en levensvreugde brengt voor kind en volwassene. Het is om deze reden dat we in de derde editie van Art of Wonder met dit seminar stil staan bij de verbinding tussen generaties en wat dat hen brengt. De coördinatie van de seminar is op uitnodiging van Frederieke Vermeulen in handen van Anne van Otterloo.