Close

NIKS

Aanvullende informatie
Leeftijd: groep 1 t/m 3
Voorstelling in het klaslokaal
Maximaal 30 toeschouwers

Voorstelling aanvragen
info@artofwonder.nl

Your service title

Wat is dat?

Een koffer.

Wat zit daarin?

Niks.

Wat heb je als je niks hebt?

‘NIKS’ is een fantasievolle, muzikale voorstelling van Garage TDI voor kleuters over tweevrienden en een lege koffer. De koffer blijkt een wereld vol verbeelding te zijn. Een wereld waar alles kan. Een wereld die de vrienden laat stampvoeten ,goochelen en zingen. Ze zoeken naar woorden, struikelen met en over elkaar en soms zit er ineens een vlinder op hun schouder.

CONCEPT & SPEL: Ruta van Hoof, Niki Verkaar, Enzo Coenen en Laurens van Lottum
COMPOSITIE: Enzo Coenen
KOSTUUM: Hadewych ten Berge
ARTISTIEK ADVIES: Dorien Folkers en Frederieke Vermeulen
FOTOGRAFIE: Moon Saris

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Kick off Art of Wonder 2021

Dit jaar zal de kick-off van Art of Wonder plaats vinden op dinsdag 7 september 2021. Binnenkort is het programma van deze dag bekend en waar je aan mee kunt doen.

Première

Art of Wonder probeert altijd een voorstelling te programmeren op de kick-off die dan in première gaat. En dit jaar is dat niet één première, maar twee! Zowel ‘NIKS (4+)‘ als ‘Zoet Water (10+)‘ gaan op 7 september in première. Meer informatie volgt. 

Seminar

Elk jaar organiseert Art of Wonder een seminar met een bepaald thema. We zijn op dit moment druk bezig het thema te bepalen van het seminar van dit jaar.