Close

Za 1 juni 2019
Gouverneurstuin Theaterkop

Leeftijd: voor iedereen vanaf 4 jaar
Duur:
Prijs: 

www.dedansers.com

Tickets Za 1 juni 11:00u

Lepeltje Lepeltje - De Dansers

Een hypnotiserende, komische en aanstekelijke choreografie van 1000 keer vallen, optillen, gooien, vangen, struikelen… en als het lukt, misschien zelfs een keertje vliegen.

Durf jij je in iemands armen te laten vallen? Lekker samen springen en niet nadenken over waar je neerkomt? Al je vrienden bij elkaar verzamelen en als één grote kluit armen en benen door de kamer koprollen? Of liever in iemands knusse omhelzing in slaap vallen?

In Lepeltje Lepeltje kan dat allemaal. In deze muzikale dansvoorstelling over vrijheid, geborgenheid en durf ligt de hele vloer vol matrassen, dus niemand hoeft zich in te houden. De dansers kunnen volledig vrij op zoek naar dat ene magische moment als je voelt dat je zweeft en alles om je heen verdwijnt.

Lepeltje Lepeltje is na Pokon (4+) het tweede familie-dansconcert van choreograaf Josephine van Rheenen. Met speelse energie, indrukwekkende acrobatische dans en dromerige muziek.

Choreografie: Josephine van Rheenen
Gemaakt met en uitgevoerd door: Yoko Ono Haveman, Youri Peters, Fleur Roks, Hans Vermunt
Muziek: Hans Vermunt
Beeldadvies en kostuumontwerp: Nicky Nina de Jong
Artistiek advies: Irene van Geest, Klaus Jürgens, Guy Corneille
Productie: Danae Bos
Techniek: Samia te Nuijl/Marco Chardon
Zakelijk advies: Miriam Gilissen
Scènefoto’s: David Grietens

“Hoe roekeloos de dansers zich ook bewegen, de liefdevolle manier waarop ze elkaar even later optillen en vasthouden straalt geborgenheid uit. Het is knap hoe de dansers zichzelf en elkaar alle kanten op slingeren, terwijl het er licht en speels uit blijft zien.” Djuna Kramer, Theaterkrant