Close

NIKS

Aanvullende informatie
Leeftijd: groep 1 t/m 3
Voorstelling in het klaslokaal
Maximaal 30 toeschouwers

Voorstelling aanvragen
info@artofwonder.nl

Your service title

Wat is dat?

Een koffer.

Wat zit daarin?

Niks.

Wat heb je als je niks hebt?

‘NIKS’ is een fantasievolle, muzikale voorstelling van Garage TDI voor kleuters over tweevrienden en een lege koffer. De koffer blijkt een wereld vol verbeelding te zijn. Een wereld waar alles kan. Een wereld die de vrienden laat stampvoeten ,goochelen en zingen. Ze zoeken naar woorden, struikelen met en over elkaar en soms zit er ineens een vlinder op hun schouder.

CONCEPT & SPEL: Ruta van Hoof, Niki Verkaar, Enzo Coenen en Laurens van Lottum
COMPOSITIE: Enzo Coenen
KOSTUUM: Hadewych ten Berge
ARTISTIEK ADVIES: Dorien Folkers en Frederieke Vermeulen
FOTOGRAFIE: Moon Saris

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Muziek in de Gouverneurstuin 2019

Maarten Teekens

Zanger/gitarist Maarten Teekens zorgt niet alleen voor de muzikale omlijsting van Het Kleurfeest maar ook voor de muziek tijdens de opening van deze derde editie van Art of Wonder. Hij speelt en zingt fijne liedjes uit de popgeschiedenis, met The Beatles als rode draad. Tegelijk tekenen kinderen samen met de live-tekenaars van Het Kleurfeest, José Vingerling en Gerard de Bruyne, een kleurrijk tapijt vol bloemen, kriebelbeestjes en vreemde vogels.

Shakespearemuziek Sjoukje Hoogma en Frank van Kasteren

In de schouwburgen van William Shakespeare werd veel gezongen en nog meer muziek gemaakt. Shakespeare ‘leende’ volksliederen en zette ze naar zijn hand, schreef sonnetten in een ‘zingbare’ taal en zijn teksten ademen blues, swing en ballade. William Shakespeare, om kort te gaan, maakte niet alleen muziek, hij is muziek. Sjoukje Hoogma en Frank van Kasteren bereiden het publiek een maaltijd vol Shakespeare-songs.

Town of Saints

Met hun derde album Celebrate gaan Harmen en Heta van Town of Saints terug naar hun roots als folkduo. En zelfs al gaan veel van de nieuwe nummers over het eind der tijden, de twee brengen ze met frisse energie, de nodige humor en vooral veel speelplezier. Je verlaat het concert een beetje lichter dan toen je aankwam, niet alleen omdat je al je zweet eruit hebt gedanst, maar ook omdat alles toch niet zo erg is als het soms lijkt.

Michiel Schreuders & Milan Sekeris

Verwacht geen groots concert, maar een klein, fijn samenzijn aan het einde van een mooie festivaldag. Michiel Schreuders en Milan Sekeris, de acteurs/muzikanten van de muziektheatervoorstelling King Bi brengen, terwijl het publiek geniet van een drankje, de liedjes uit deze voorstelling: door Schreuders meesterlijk opnieuw gearrangeerde nummers van Bob Dylan.

DONS band

Bij een muzikaal optreden van de DONS band, mét alle kinderen die daarvoor in de DONS-workshops hebben geoefend, toosten we op de afloop van de derde editie van Art of Wonder. Het optreden van de DONS band is een concert vol verkleedpartijen, feestelijkheden en diverse muzikale stijlen voor zowel kleine als grote mensen.