Close

NIKS

Aanvullende informatie
Leeftijd: groep 1 t/m 3
Voorstelling in het klaslokaal
Maximaal 30 toeschouwers

Voorstelling aanvragen
info@artofwonder.nl

Your service title

Wat is dat?

Een koffer.

Wat zit daarin?

Niks.

Wat heb je als je niks hebt?

‘NIKS’ is een fantasievolle, muzikale voorstelling van Garage TDI voor kleuters over tweevrienden en een lege koffer. De koffer blijkt een wereld vol verbeelding te zijn. Een wereld waar alles kan. Een wereld die de vrienden laat stampvoeten ,goochelen en zingen. Ze zoeken naar woorden, struikelen met en over elkaar en soms zit er ineens een vlinder op hun schouder.

CONCEPT & SPEL: Ruta van Hoof, Niki Verkaar, Enzo Coenen en Laurens van Lottum
COMPOSITIE: Enzo Coenen
KOSTUUM: Hadewych ten Berge
ARTISTIEK ADVIES: Dorien Folkers en Frederieke Vermeulen
FOTOGRAFIE: Moon Saris

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Art of Wonder op School

Voor het basisonderwijs in de provincie Drenthe hebben we een speciaal programma samengesteld tegen een gereduceerd tarief. Daarmee reizen we tussen 3 t/m 17 september 2021 langs de scholen in de provincie Drenthe. De workshops worden gegeven door professionele theaterdocenten. De voorstellingen zijn professionele jeugdtheatervoorstellingen met 2 of 3 acteurs en muzikanten. Uiteraard houden we rekening met de coronamaatregelen die op dat moment gelden.

Drents JeugdTheater Garage TDI viert met haar jeugdtheaterfestival Art of Wonder twee weken lang de kracht van de verbeelding. Van 17 t/m 19 september staat de hele binnenstad van Assen in teken van jeugdtheater. Jeugdtheatervoorstellingen vanuit heel Nederland en het buitenland komen dat weekend naar Assen.

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan contact op met ons via info@artofwonder.nl of bel 0592 79 54 12.