Close

NIKS

Aanvullende informatie
Leeftijd: groep 1 t/m 3
Voorstelling in het klaslokaal
Maximaal 30 toeschouwers

Voorstelling aanvragen
info@artofwonder.nl

Your service title

Wat is dat?

Een koffer.

Wat zit daarin?

Niks.

Wat heb je als je niks hebt?

‘NIKS’ is een fantasievolle, muzikale voorstelling van Garage TDI voor kleuters over tweevrienden en een lege koffer. De koffer blijkt een wereld vol verbeelding te zijn. Een wereld waar alles kan. Een wereld die de vrienden laat stampvoeten ,goochelen en zingen. Ze zoeken naar woorden, struikelen met en over elkaar en soms zit er ineens een vlinder op hun schouder.

CONCEPT & SPEL: Ruta van Hoof, Niki Verkaar, Enzo Coenen en Laurens van Lottum
COMPOSITIE: Enzo Coenen
KOSTUUM: Hadewych ten Berge
ARTISTIEK ADVIES: Dorien Folkers en Frederieke Vermeulen
FOTOGRAFIE: Moon Saris

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Art of Wonder

Art of Wonder is een driedaags jeugdtheaterfestival voor jong en oud met de binnenstad van Assen als podium. Ieder eerste weekend van juni kan je genieten van toonaangevende voorstellingen, gemaakt door (inter)nationale theater- en dansgezelschappen. Prachtige voorstellingen spelen op straat en op bijzondere locaties in de stad. Met de Gouveneurstuin als het kloppend hart van het festival. Helaas hebben we de editie van 2020 moeten verplaatsen naar 2021 i.v.m. het coronavirus.

Twee weken voorafgaand aan het festival vinden er diverse activiteiten plaats in de wijken en op scholen in Drenthe. Daarnaast zijn er seminars in de Werkplaats Havenkwartier, omtrent de ontwikkelingen binnen het jeugdtheater, cultuureducatie en ondernemerschap. 

Art of Wonder is onderdeel van Drents JeugdTheater Garage TDI. Garage TDI is het huis voor jeugd- en jongerentheater, waar alle expertise op het gebied van theater voor deze doelgroepen aanwezig is.