Close

“ Art of Ondernemen” - Performance-route in winkels in de binnenstad van Assen

Vr 2 juni 2017 – 20.00 uur
Za 3 juni 2017 – 15.30 uur
route binnenstad 
(verzamelen Gouverneurstuin)

Leeftijd: voor alle leeftijden
Prijs: 8 euro, tot 18 jaar 5 euro

Wordt eerst vriend van Garage TDI en ontvang 10% korting op je kaarten.

Tickets

Art of Ondernemen is een inspirerende samenwerking tussen winkeliers en theatermakers in het centrum van Assen. Met als resultaat een verrassende performance-route voor een breed publiek.

De korte voorstellingen spelen in de bedrijven van de betreffende eigenaren en gaan over hun onderneming, het pand waarin zij zijn gehuisvest, henzelf als eigenaar, de klant of de stad.

De theatermaker werkte twee weken lang mee in het bedrijf met als doel het leren kennen van de onderneming en het verzamelen van verhalen. In de avonduren verwerkte de theatermaker alle informatie, interviews, ervaringen en indrukken tot een performance. Tegen de achtergrond van sociale en economische veranderingen (bijvoorbeeld leegstand en de positie van de kleine ondernemer) draagt dit project bij aan verbinding in de stad en meer kennis van en waardering voor de betekenis van de bedrijven in de binnenstad.


Concept: Sjoerd Wagenaar (PeerGrouP)
Uitvoering: Jonge, pas afgestudeerde theatermakers onder artistieke leiding van Remco van Zandvoort en Frederieke Vermeulen