Close

NIKS

Aanvullende informatie
Leeftijd: groep 1 t/m 3
Voorstelling in het klaslokaal
Maximaal 30 toeschouwers

Voorstelling aanvragen
info@artofwonder.nl

Your service title

Wat is dat?

Een koffer.

Wat zit daarin?

Niks.

Wat heb je als je niks hebt?

‘NIKS’ is een fantasievolle, muzikale voorstelling van Garage TDI voor kleuters over tweevrienden en een lege koffer. De koffer blijkt een wereld vol verbeelding te zijn. Een wereld waar alles kan. Een wereld die de vrienden laat stampvoeten ,goochelen en zingen. Ze zoeken naar woorden, struikelen met en over elkaar en soms zit er ineens een vlinder op hun schouder.

CONCEPT & SPEL: Ruta van Hoof, Niki Verkaar, Enzo Coenen en Laurens van Lottum
COMPOSITIE: Enzo Coenen
KOSTUUM: Hadewych ten Berge
ARTISTIEK ADVIES: Dorien Folkers en Frederieke Vermeulen
FOTOGRAFIE: Moon Saris

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

“ Art of Ondernemen” - Performance-route in winkels in de binnenstad van Assen

Vr 2 juni 2017 – 20.00 uur
Za 3 juni 2017 – 15.30 uur
route binnenstad 
(verzamelen Gouverneurstuin)

Leeftijd: voor alle leeftijden
Prijs: 8 euro, tot 18 jaar 5 euro

Wordt eerst vriend van Garage TDI en ontvang 10% korting op je kaarten.

Tickets

Art of Ondernemen is een inspirerende samenwerking tussen winkeliers en theatermakers in het centrum van Assen. Met als resultaat een verrassende performance-route voor een breed publiek.

De korte voorstellingen spelen in de bedrijven van de betreffende eigenaren en gaan over hun onderneming, het pand waarin zij zijn gehuisvest, henzelf als eigenaar, de klant of de stad.

De theatermaker werkte twee weken lang mee in het bedrijf met als doel het leren kennen van de onderneming en het verzamelen van verhalen. In de avonduren verwerkte de theatermaker alle informatie, interviews, ervaringen en indrukken tot een performance. Tegen de achtergrond van sociale en economische veranderingen (bijvoorbeeld leegstand en de positie van de kleine ondernemer) draagt dit project bij aan verbinding in de stad en meer kennis van en waardering voor de betekenis van de bedrijven in de binnenstad.


Concept: Sjoerd Wagenaar (PeerGrouP)
Uitvoering: Jonge, pas afgestudeerde theatermakers onder artistieke leiding van Remco van Zandvoort en Frederieke Vermeulen