Close
Programma basisonderwijs

Voor het basisonderwijs in de provincie Drenthe hebben we een speciaal programma samengesteld. Daarmee reizen we van half mei t/m 4 juni 2021 langs de scholen. 

Voor het basisonderwijs ontwikkelden we de workshop ‘Theater kijken’. Een ware spoedcursus waarin leerlingen alles leren over theatermaken en recenseren. In de workshop ‘Het Art of Wondertje’ worden de fantasie en verbeelding getraind door middel van theater of dans. Voor groep 5 t/m 8 is er een speciale scholenwedstrijd: ‘De verdwenen scène’. Hierin wordt de klas uitgedaagd om op creatieve wijze invulling te geven aan de verdwenen teksten in een script. De winnaars krijgen een festivalarrangement voor de opening van het festival op 4 juni. Daarnaast hebben we een aantal voorstellingen geselecteerd om te spelen bij u op school tegen een gereduceerd tarief.


Drents JeugdTheater Garage TDI viert  met haar festival Art of Wonder twee weken lang de kracht van de verbeelding. Van 5 t/m 7 juni staat de hele binnenstad van Assen in teken van jeugdtheater. Jeugdtheatervoorstellingen vanuit heel Nederland en het buitenland komen dat weekend naar Assen.

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan contact op met ons via info@garagetdi.nl of bel 0592 79 54 12.