Close

Vr 1 en za 2 juni 2018 –
Gouverneurstuin

Leeftijd: voor iedereen vanaf 6 jaar
Duur: 65 minuten
Prijs: kinderen € 4,- en vanaf 18 jaar € 6,-

www.dedansers.com
www.plan-d.nl

Tickets Vr 31 mei 16:45u.

Tickets Vr 31 mei 19:45u.

Roest - De Dansers en plan d-

Gelukkig is niet iedereen normaal. Gelukkig zijn er nog mensen raar. Dat zie je in deze swingende dansvoorstelling over de schoonheid van het abnormale.

Een meisje valt uit een stortkoker, midden in een eigenaardige wereld. Hier komen spullen terecht die normale mensen niet meer nodig hebben. Oud plastic, afgedankte meubels, roestige apparaten – en op z’n tijd een onaangepast mens.
De Dansers en plan d- slaan de handen ineen: de drie artistiek leiders staan op de vloer. Ze zijn niet alleen dansers, maar ook zangers, acrobaten en uitvinders. Samen zorgen ze ervoor dat er volop onverwachte dingen gebeuren.
Duik mee in hun surrealistische wereld vol vreemde ochtendrituelen, walsende vuilniszakken, onmogelijke dansduetten en dromerige liedjes. Verwonder je, schaterlach en laat je inspireren om eens lekker niet normaal te zijn.

Choreografie, muziek en dans: Guy Corneille, Andreas Denk, Josephine van Rheenen
Decor: Andreas Denk, Pink Steenvoorden
Artistieke begeleiding: Moniek Merkx, Irene van Geest, Nienke Reehorst
Productie: Danae Bos
Publiciteit: Henriette Olland
Zakelijke leiding: Miriam Gilissen
Scènefoto’s: Menno van der Meulen

“Roest houdt het midden tussen een melancholisch liefdesverhaal en een lekker potje spelen; het resultaat is prachtig. Mooi is ook de innige verstrengeling van dans en muziek.” Mirjam van der Linden, de Volkskrant