Close

“TRUI” - Sanne Zweije

Za 3 juni 2017 – 13.30 en 15.15 uur
Op STAP Theater
(Kostuumcentrale STAP)

Leeftijd: voor iedereen vanaf 4 jaar
Duur: 50 min. (inclusief naspel met de kinderen)
Prijs: 8 euro, tot 18 jaar 5 euro

Wordt eerst vriend van Garage TDI en ontvang 10% korting op je kaarten.

Tickets

Een lichtvoetige voorstelling die je thuis nog eens na kan spelen.

Een trui is heel normaal. Tenzij je er samen inkruipt en er een viervoetig monster of een tweehoofdige bangeschijterd van maakt. Twee spelers, onbegrensde fantasie en een paar kledingstukken zijn de ingrediënten van “TRUI”.

Wat voor enge types, bizarre wezens en vergeten figuurtjes liggen in jouw kledingkast?

Sanne Zweije maakt liefdevolle, beeldende voorstellingen voor iedereen die jong durft te zijn.

Sanne: “Met mijn voorstellingen wil ik iets tegenover onze snelle, ratio-gerichte maatschappij zetten. Liefde, hoop, aandacht, rust, zelfinzicht, begrip.

Mijn personages worstelen met iets. Mag ik zijn wie ik ben? Kan ik weer liefhebben nadat ik iets heel ergs heb meegemaakt? Dit interne gevecht vergroot en theatraliseer ik. Hieruit vloeien poëtische, grappige scènes voort. Vaak beeldend en muzikaal, soms vanuit tekst.

Volwassenen laat ik kijken door kinderogen en kinderen benader ik als volwassen.”


Concept en regie: Sanne Zweije
Spel: Malou van Sluis e en Floris Verkerk
Vormgeving, kostuum en flyerbeeld: Roos Gomperts

Foto: Saris & den Engelsman