Close

Workshops & Seminars

Workshops & Seminars

Workshops voor kinderen, die gerelateerd zijn aan de voorstellingen die zij kunnen bezoeken, maar die ook los daarvan te volgen zijn.

Deze workshops vinden plaats op scholen in de week voorafgaand aan het festival en tijdens het festivalweekend zijn ze in de Gouverneurstuin, het festivalhart van Art of Wonder.

Zo kunnen kinderen onder andere hun eigen animatie maken, een muziekworkshop volgen, diverse bijzondere knutselworkshops doen en een levend bordspel spelen.

Op zaterdag 3 juni organiseert het Jeugdcultuurfonds Drenthe in samenwerking met Studio Tape een theatrale stoepkrijtwedstrijd in de Gouverneurstuin.

Er zal ook een seminar en een netwerkbijeenkomst georganiseerd worden voor theaterprofessionals. Deze hebben plaats in de thuisbasis van Garage TDI, Werkplaats Havenkwartier (Industrieweg 8 in Assen).


Art of Wonder Theaterbende

Een VIP-voorstellingsroute door de stad op zaterdag 3 juni 2017

Honk N JeugdTheaterSchool Drenthe organiseert door het jaar heen diverse Theaterbende-activiteiten. Speciaal voor Art of Wonder stelt zij een route samen langs voorstellingen van het festival.

De deelnemers worden als VIP behandeld! Je krijgt een workshop ‘Theater kijken’ en gaat vervolgens samen drie voorstellingen bezoeken. Met de docenten van Honk N en de deelnemers ga je picknicken op het festivalterrein en besluit je mee welke voorstelling de “Verwonder-waardering” zal ontvangen tijdens de afsluiting van het festival. Uiteraard ben je als Theaterbendelid uitgenodigd voor het slotfeest in Theater De Nieuwe Kolk en mag je ook nog eens met 50% korting naar de afsluitende voorstelling van Het Houten Huis op zondag 4 juni.


Deelnemers: vanaf 8 jaar
Prijs: 10 euro
Opgave en informatie: roel@honkn.nl