Close

NIKS

Aanvullende informatie
Leeftijd: groep 1 t/m 3
Voorstelling in het klaslokaal
Maximaal 30 toeschouwers

Voorstelling aanvragen
info@artofwonder.nl

Your service title

Wat is dat?

Een koffer.

Wat zit daarin?

Niks.

Wat heb je als je niks hebt?

‘NIKS’ is een fantasievolle, muzikale voorstelling van Garage TDI voor kleuters over tweevrienden en een lege koffer. De koffer blijkt een wereld vol verbeelding te zijn. Een wereld waar alles kan. Een wereld die de vrienden laat stampvoeten ,goochelen en zingen. Ze zoeken naar woorden, struikelen met en over elkaar en soms zit er ineens een vlinder op hun schouder.

CONCEPT & SPEL: Ruta van Hoof, Niki Verkaar, Enzo Coenen en Laurens van Lottum
COMPOSITIE: Enzo Coenen
KOSTUUM: Hadewych ten Berge
ARTISTIEK ADVIES: Dorien Folkers en Frederieke Vermeulen
FOTOGRAFIE: Moon Saris

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Za 2 juni 2018 –
Gouverneurstuin/binnenstad

Leeftijd: voor alle leeftijden
Duur: 30 min.
Prijs: gratis

www.jelicious.nl

SpikkelSzzz - Jelicious

Deze veelkleurige vuurvliegen nodigen je uit om ze op te vangen en weer in de lucht te gooien. Het betere kunst- en vliegwerk, op stelten bovendien.

Bij daglicht zijn SpikkelSzzz een sprankelende explosie van kleuren. Als de maan verschijnt, transformeren ze tot fabelachtige dwaallichtjes die je door de bomen kan zien dansen. SpikkelSzzz laten hun kleine zoemende beestjes fladderen en snuffelen. Ze zijn erg ondeugend en nieuwsgierig. Maar heel soms, als de wereld om ze heen heel stil is, vallen ze in slaap op je hand…zzz.

 De elegante steltenacts van Jelicious onderscheiden zich door de fantasierijke en zeer gedetailleerde vormgeving. Hierin wordt speels getoverd met kleuren, stoffen en andere materialen.

Concept, regie en vormgeving: Jelleke Jorritsma