Close
Art of OndernemenOp de vorige edities van het festival was onder de noemer Art of Ondernemen op locatie bij verschillende ondernemers in de binnenstad een route met performances van (jonge) theatermakers te zien. De komende jaren zetten we de samenwerking tussen kunstenaars en ondernemers voort door een voorstelling te programmeren of op maat te maken. Een voorstelling als kunst in de openbare ruimte. Een voorstelling over de beleving van de binnenstad, de ruimte, de mensen, de sfeer die de stad uitademt. 


Za 1 en zo 2 juni 2019 
(voorpremière) 
Startpunt kassa Gouverneurstuin

Leeftijd: voor iedereen
Duur: 45 min.
Prijs: kinderen € 6,- en vanaf 18 jaar € 9,-

www.vloeistof.nl

Tickets Za 1 juni 12:15u

Tickets Za 1 juni 14:00u

Tickets Za 1 juni 16:30u

Tickets Zo 2 juni 10:30u

Tickets Zo 2 juni 12:15u

Tickets Zo 2 juni 15:30u

Stadswild - Vloeistof

Het Tilburgse dansgezelschap Vloeistof ging het gesprek aan met jonge Assenaren en dwaalde door de stad. Speciaal voor Art of Wonder spelen zij deze op maat gemaakte voorpremière van hun dansexpeditie Stadswild.


In Stadswild gebeuren dingen die je waarneming over alles en iedereen volledig op z’n kop zet. Van al je voorgebakken ideeën blijft niet veel over en je gaat vanzelf over je eigen plek in de wereld nadenken.

cleardot.gifDe toeschouwer wordt door de dansers van Vloeistof op sleeptouw genomen naar allerlei levendige plekken in de stad. Met dans, muziek en gesproken woord maken ze dat je aan alles gaat twijfelen. Is dit nu zo’n danser of gewoon een passant met moeilijkheden? Is die vent gestoord of ben ik het?Regie/choreografie: Yuri Bongers en Anja Reinhardt
Dansers: Wannes de Porre, Ulrike Doszmann, Carlo Camagni, Moene Roovers, Nataly Orozco Mercado
Compositie/geluid: Jesse Koolhaas
Advies dramaturgie: Danae Theodoridou