Close

NIKS

Aanvullende informatie
Leeftijd: groep 1 t/m 3
Voorstelling in het klaslokaal
Maximaal 30 toeschouwers

Voorstelling aanvragen
info@artofwonder.nl

Your service title

Wat is dat?

Een koffer.

Wat zit daarin?

Niks.

Wat heb je als je niks hebt?

‘NIKS’ is een fantasievolle, muzikale voorstelling van Garage TDI voor kleuters over tweevrienden en een lege koffer. De koffer blijkt een wereld vol verbeelding te zijn. Een wereld waar alles kan. Een wereld die de vrienden laat stampvoeten ,goochelen en zingen. Ze zoeken naar woorden, struikelen met en over elkaar en soms zit er ineens een vlinder op hun schouder.

CONCEPT & SPEL: Ruta van Hoof, Niki Verkaar, Enzo Coenen en Laurens van Lottum
COMPOSITIE: Enzo Coenen
KOSTUUM: Hadewych ten Berge
ARTISTIEK ADVIES: Dorien Folkers en Frederieke Vermeulen
FOTOGRAFIE: Moon Saris

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Vr 1, za 2 en zo 3 juni 2018
Gouverneurstuin

Leeftijd: voor alle leeftijden
Duur: n.v.t.
Prijs: gratis

STIL. het paviljoen - Hoge Fronten/Lieke Benders

Je laten stilstaan bij je omgeving terwijl je in volle beweging bent. Dat wil de beleving in deze stolp van Hoge Fronten met je doen.

Stil zijn en stil staan zijn dingen die we niet meer vaak doen in de huidige, snelle, volle tijd. Lieke Benders koos ervoor vier jaar lang stil te staan bij stilstaan en het tot thema te maken van een reeks performances, installaties en andere creaties.
 De levensgrote stolpen van STIL.het paviljoen horen daarbij. Ze trekken meteen je aandacht. Laten je plots even stilstaan. De stolp op Art of Wonder bevat een belevenis van vier minuten. Zet de koptelefoon op, stap op de band – en laat je meevoeren.

Foto’s: Moon Saris