Close

NIKS

Aanvullende informatie
Leeftijd: groep 1 t/m 3
Voorstelling in het klaslokaal
Maximaal 30 toeschouwers

Voorstelling aanvragen
info@artofwonder.nl

Your service title

Wat is dat?

Een koffer.

Wat zit daarin?

Niks.

Wat heb je als je niks hebt?

‘NIKS’ is een fantasievolle, muzikale voorstelling van Garage TDI voor kleuters over tweevrienden en een lege koffer. De koffer blijkt een wereld vol verbeelding te zijn. Een wereld waar alles kan. Een wereld die de vrienden laat stampvoeten ,goochelen en zingen. Ze zoeken naar woorden, struikelen met en over elkaar en soms zit er ineens een vlinder op hun schouder.

CONCEPT & SPEL: Ruta van Hoof, Niki Verkaar, Enzo Coenen en Laurens van Lottum
COMPOSITIE: Enzo Coenen
KOSTUUM: Hadewych ten Berge
ARTISTIEK ADVIES: Dorien Folkers en Frederieke Vermeulen
FOTOGRAFIE: Moon Saris

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

TDI-Theaterbende

Wil jij toffe voorstellingen bezoeken op een festival? En een op maat gemaakte workshop volgen? Geef je dan op voor de TDI-Theaterbende tijdens Art of Wonder! 

De TDI-Theaterbende spot het hele jaar door toffe voorstellingen op festivals en in theaters. In combinatie met een bezoek aan een professionele voorstelling organiseren de theaterbendeleden een workshop, inleiding of rondleiding en een nagesprek.
Speciaal voor de TDI-Theaterbende selecteert de programmeur van Art of Wonder een aantal gave voorstellingen die op zaterdag 18 september 2021 op het festival geprogrammeerd staan. Samen bepalen de deelnemers van de theaterbende welk gezelschap de meeste indruk heeft gemaakt en geeft dat gezelschap op zondag de ‘Verwonder-waardering’.

Meedoen?
Er zijn twee verschillende groepen. Een groep voor 8-12 jaar en een groep voor 12+. Beide volgen een op de leeftijd toegespitste route. De kosten voor het geheel inclusief workshop, toegangskaartjes en picknick is slechts € 12,50.

Nog vragen? Mail ons dan op info@jtsdynamo.nl