Close
Art of Wonder Showroom

In de Showroom krijgen jonge, pas afgestudeerde theatermakers de kans om een jeugdtheater-experiment aan te gaan. De makers, afkomstig uit Noord-Nederland, werken ruim een week fulltime aan een eigen theaterconcept en krijgen hierbij ondersteuning van artistiek leider Frederieke Vermeulen. De korte voorstellingen spelen in leegstaande winkelpanden in de stad. Het startpunt van de voorstelling is bij de kassa in de Gouverneurstuin.

Zondag 2 juni 2019
Startpunt: kassa Gouverneurstuin

Leeftijd: voor iedereen vanaf 12 jaar
Duur: 45 minuten
Prijs: kinderen € 6,- en vanaf 18 jaar € 9,-

Tickets Zo 2 juni 11:15u.

Tickets Zo 2 juni 13:00u.

Tickets Zo 2 juni 15:15u.

The Boys Are Back in Town

Met een rugzak stampvol culturele bagage komen drie makers van de Toneelschool Maastricht even terug naar de stad waar het ooit allemaal begon: Assen.


Joeri Heegstra, Max Wind en Sjef van Schie volgden alle drie de Theatervooropleiding van Garage TDI (nu Brandstof). Vijf jaar geleden gingen ze naar Maastricht, waar ze leerden over theater, carnaval en de ongrijpbare, nietsontziende aantrekkingskracht van André Rieu. Terug op het oude nest geven ze antwoord geven op die ene prangende vraag: opgroeien in Assen, hoe doe je dat eigenlijk? In sketches, soms een flits, soms langer, blikken ze terug op alles wat Assen gegeven heeft. En genomen. Want zo is Assen ook.

Een voorstelling over vriendschap, vooroordelen en de bindende kracht van humor. Concept en uitvoering: Joeri Heegstra, Sjef van Schie en Max Wind