Close

NIKS

Aanvullende informatie
Leeftijd: groep 1 t/m 3
Voorstelling in het klaslokaal
Maximaal 30 toeschouwers

Voorstelling aanvragen
info@artofwonder.nl

Your service title

Wat is dat?

Een koffer.

Wat zit daarin?

Niks.

Wat heb je als je niks hebt?

‘NIKS’ is een fantasievolle, muzikale voorstelling van Garage TDI voor kleuters over tweevrienden en een lege koffer. De koffer blijkt een wereld vol verbeelding te zijn. Een wereld waar alles kan. Een wereld die de vrienden laat stampvoeten ,goochelen en zingen. Ze zoeken naar woorden, struikelen met en over elkaar en soms zit er ineens een vlinder op hun schouder.

CONCEPT & SPEL: Ruta van Hoof, Niki Verkaar, Enzo Coenen en Laurens van Lottum
COMPOSITIE: Enzo Coenen
KOSTUUM: Hadewych ten Berge
ARTISTIEK ADVIES: Dorien Folkers en Frederieke Vermeulen
FOTOGRAFIE: Moon Saris

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Vr 1 juni 2018 –
Gouverneurstuin/binnenstad
 

Leeftijd: voor alle leeftijden
Duur: 30 minuten
Prijs: gratis

www.jelicious.nl


Van Katoen - Jelicious

In de nieuwste steltenact van Jelicious laten twee elegante zusjes subtiele sporen van creativiteit na op het pad dat ze bewandelen.

Anna en Hannah zien zelfs in de kleinste dingen schoonheid en vreugde. Dat enthousiasme willen ze graag met iedereen delen. Ze dansen, flaneren, en creëren onderweg kleine lichtpuntjes om alles wat het leven brengt nog net een beetje mooier te maken.

Ze versieren de wereld om zich heen met breisels, borduren een kruissteek in een boomblad, maken een lijnenspel van wol in de lucht. Een oase van rust midden in het drukke leven van alledag.

 De elegante steltenacts van Jelicious onderscheiden zich door de fantasierijke en zeer gedetailleerde vormgeving. Hierin wordt speels getoverd met kleuren, stoffen en andere materialen.

Concept, regie en vormgeving: Jelleke Jorritsma