Close

Veelgestelde vragen Art of Wonder

 1. Wat is Art of Wonder?
  Art of Wonder is een jeugdtheaterfestival voor jong en oud met de binnenstad van Assen als podium. Er zijn voorstellingen te zien in de open lucht en in diverse grote en kleine theatertenten. Ook is er een gevarieerd randprogramma met leuke workshops, interactieve installaties en een speelweide voor jong en oud.

 2. Wanneer vindt Art of Wonder plaats?
  Het festival vindt plaats van 23 mei t/m 5 juni. Door de weeks is er een programma op scholen in Drenthe, het festivalweekend (3 t/m 5 juni) is voor iedereen toegankelijk.

 3. Voor wie is Art of Wonder?
  Art of Wonder is een jeugdtheaterfestival voor jong en oud. Voor opa’s, oma’s, papa’s, mama’s en kinderen.

 4. Waar vindt Art of Wonder plaats?
  Het hart van het festival is de Gouverneurstuin. Maar je vindt onze voorstellingen ook op andere locaties in Assen, zoals De Nieuwe Kolk, Podium Zuidhaege, Het Koopmansplein, de Brink en andere bijzondere plekken in de stad.

 5. Wat zijn de openingstijden van het festivalterrein?
  Meer info hierover volgt.

 6. Is er ook een gratis programma?
  Het festivalterrein is gratis toegankelijk. Op het terrein vind je zowel betaalde als gratis toegankelijke voorstellingen en activiteiten. Daarnaast lopen door de binnenstad straatacts en staan er verspreid door de stad voorstellingen in de buitenlucht die gratis te bekijken zijn Voor de voorstellingen in de tenten op het festivalterrein en binnenlocaties in de stad andere locaties heb je je een kaartje nodig.

 7. Wanneer start de kaartverkoop voor de voorstellingen?
  Meer info hierover volgt.

 8. Hoe kan ik tickets bestellen voor de voorstellingen?
  Kaarten zijn vooraf verkrijgbaar via onze website. Tijdens het festivalweekend zijn er ook kaarten te verkrijgen bij de kassa in de Gouverneurstuin.

 9. Wat zijn de betalingsmogelijkheden?
  Via onze website koop je kaarten via IDeal. Om papier te besparen, ontvang je de kaartjes digitaal, niet via de post. Je hoeft de kaarten ook niet uit te printen om ze te gebruiken. Je kan ze ter plaatste op je telefoon laten zien aan een van onze medewerkers. Op het festivalterrein kun je zowel contact als met pin betalen.

 10. Kan ik betalen met een Podium Cadeaukaart?
  Nee dat kan niet.

 11. Hoe kan ik vrijwilliger worden van Art of Wonder?
  Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier op deze pagina. Hier vind je ook alle informatie over de verschillende functies.

 12. Is het festivalterrein toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn/in een rolstoel zitten?
  Het terrein is gelijkvloers, wel zijn er grasveldjes waar activiteiten op staan. Tussen de grasvelden door lopen er paden die toegankelijk zijn. Alle voorstellingstenten beschikken over een ramp, waardoor je zo naar binnen kunt rijden met een bijvoorbeeld een rolstoel. Als je met een rolstoel komt, zou je dat dan willen melden bij de kassa op het terrein? Dan zorgen wij dat er plek wordt gemaakt in de voorstellingstent.

 13. Zijn honden ook toegestaan op het terrein?
  Honden zijn ook van harte welkom in ons festivalhart, de Gouverneurstuin. Alleen niet in de tenten op het terrein en in de binnenlocaties waar de voorstellingen gespeeld worden.

 14. Waar kan ik parkeren?
  In Assen kan je maar op een paar plekken op de straat parkeren. Wel beschikt Assen over een hoop parkeergarages. De parkeergarage Drents Museum ligt het dichtst bij het festivalterrein. Op deze pagina vind je andere opties.

 15. Is Art of Wonder bereikbaar met het openbaar vervoer?
  Het festivalterrein is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het station is het 7 minuten lopen. Check 92920v.nl voor meer informatie.

 16. Waar kan ik terecht met vragen?
  Stuur een mailtje naar info@artofwonder.nl dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

 17. Wat zijn de huisregels op het festivalterrein?
   Onze huisregels vind je op deze pagina.