Close
Meld je aan als vrijwilliger!

Wil jij op een festival aan de slag? Heb je zin om Art of Wonder 2021 tot een succes te maken? Hou je van (jeugd)theater en wil je deel uitmaken van het Jeugdtheaterfestival Art of Wonder? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Ook voor de aankomende editie zoekt Art of Wonder weer enthousiaste vrijwilligers. We zoeken versterking voor verschillende functies. Je kan aan de slag als publieksbegeleider om de bezoekers van en naar voorstellingen te begeleiden en kaartjes te controleren, als kassamedewerker om alle bezoekers te informeren over het programma en kaarten te verkopen en als begeleider van de verschillende activiteiten in de Gouverneurstuin. Ook hebben we handige handen nodig voor de op- en afbouw van het festivalterrein.

Wanneer?
Het festival Art of Wonder 2021 vindt plaats in de binnenstad van Assen van 18 t/m 19 september. Voor, tijdens en na het festival kunnen we veel hulp gebruiken. Via het aanmeldformulier kun je zelf aangeven hoeveel diensten en op welke tijden je zou willen werken.

Aanmelden en vragen
Je kunt je hier direct aanmelden door het vrijwilligersformulier in te vullen. Heb je vragen over het aanmelden of wil je nog meer weten? Neem dan contact op via info@artofwonder.nl

Aanmelden als vrijwilliger
Struzzi in de Gouverneurstuin tijdens Art of Wonder 2019