Close

NIKS

Aanvullende informatie
Leeftijd: groep 1 t/m 3
Voorstelling in het klaslokaal
Maximaal 30 toeschouwers

Voorstelling aanvragen
info@artofwonder.nl

Your service title

Wat is dat?

Een koffer.

Wat zit daarin?

Niks.

Wat heb je als je niks hebt?

‘NIKS’ is een fantasievolle, muzikale voorstelling van Garage TDI voor kleuters over tweevrienden en een lege koffer. De koffer blijkt een wereld vol verbeelding te zijn. Een wereld waar alles kan. Een wereld die de vrienden laat stampvoeten ,goochelen en zingen. Ze zoeken naar woorden, struikelen met en over elkaar en soms zit er ineens een vlinder op hun schouder.

CONCEPT & SPEL: Ruta van Hoof, Niki Verkaar, Enzo Coenen en Laurens van Lottum
COMPOSITIE: Enzo Coenen
KOSTUUM: Hadewych ten Berge
ARTISTIEK ADVIES: Dorien Folkers en Frederieke Vermeulen
FOTOGRAFIE: Moon Saris

Your service title

Give us a brief description of the service that you are promoting. Try keep it short so that it is easy for people to scan your page.

Za 2 juni 2018 –
Brink
 

Leeftijd: voor alle leeftijden
Duur: 30 minuten
Prijs: vrijwillige bijdrage achteraf

www.directieenco.nl


WAS XL - Directie & Co

Een performance van vijf vrouwen die door de straten trekken en je wereld even transformeren met weinig meer dan een grote berg lakens.

Wasgoed vormt het hoofdingrediënt van een vluchtig, voorbijtrekkend drama. Veel speelruimte hebben ze niet, maar binnen hun strakke stramien krijgen de emoties van deze fanatieke wasvrouwen soms toch flink de overhand. Ze brengen flink wat leven in de, euh, wasserij.
En je ziet het niet alleen, je ruikt het ook als ze in de buurt zijn, de dames van WAS XL. Want terwijl ze de spreekwoordelijke vuile was buiten hangen, zijn ze maar wat druk in de weer met hun zepige sopjes.

Concept: Yvonne van den Akker
Regie: Yvonne van den Akker en Judith Hermarij
Performers: een wisselende cast met Yvonne van den Akker, Andrea Beugger, Rozemarijn de Neve, Kathrin Gramelsberger, Kim Long, Gwen Langenberg, Daphne Gakes, Ireen Kurvers, Lydia Muller, Charlotte Oosterwegel.