Close
Workshop 'Het Art of Wondertje: Van-Iets-Naar-Niets' (groep 1 t/m 4)

In een tijd waarin speelgoed steeds realistischer wordt en computerspellen de eigen fantasie vaak overnemen, is het extra belangrijk om kinderen te stimuleren om hun fantasie te ontwikkelen.

In Het Art of Wondertje worden de fantasie en de verbeelding getraind. We gaan door middel van theater of dans op zoek om vanuit het niets nieuwe, mooie dingen te laten ontstaan, die we samen vormgeven via theater en dans, en aan elkaar laten zien.

Het Art of Wondertje is per groep te bestellen in twee varianten: theater of dans. De workshop is eventueel ook aan te passen op de groepen van de bovenbouw. Als u specifieke wensen heeft, laat ons dat dan weten.

Leeftijd groep 1 t/m 4
Duur 60 minuten
Kosten € 35

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan contact op met ons.

 info@garagetdi.nl
 0592 79 54 12

.

Workshop Theater kijken (groep 5 t/m 8)

De workshop ‘Theater kijken’ is een ware spoedcursus waarin leerlingen door middel van het spelen van sketches alles leren over theatermaken en klaargestoomd worden tot recensent van het festival. 

Tijdens de les komt er een docent van Garage TDI in de klas. Deze docent is in de rol van organisator van het festival Art of Wonder. Gekleed in een net pak met stropdas en in het bezit van een grote aktetas, komt ze vertellen over het festival.
Maar dan wordt ze gebeld met de mededeling dat alle recensenten van de krant ontslag hebben genomen. Ze komt direct in actie! De leerlingen uit de klas worden klaargestoomd om als recensent Art of Wonder te bezoeken en de echte recensenten te vervangen. Door middel van sketches leren ze diverse elementen van het maken van een theatervoorstelling. En uiteindelijke belanden ze er zelf zelfs middenin. Ze spelen personages, korte teksten en misschien verandert de klas verandert wel in een zonnig strand, een kasteel of een theatraal museum. Misschien wil één van de leerlingen na afloop wel echt komen recenseren op het festival. Dat zou namelijk gewoon kunnen!

Leeftijd groep 5 t/m 8
Duur 60 minuten
Kosten € 35

Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan contact op met ons.

 info@garagetdi.nl
 0592 79 54 12