Close
Art of Wonder Showroom

In de Showroom krijgen jonge, pas afgestudeerde theatermakers de kans om een jeugdtheater-experiment aan te gaan. De makers, afkomstig uit Noord-Nederland, werken ruim een week fulltime aan een eigen theaterconcept en krijgen hierbij ondersteuning van artistiek leider Frederieke Vermeulen. De korte voorstellingen spelen in leegstaande winkelpanden in de stad. Het startpunt van de voorstelling is bij de kassa in de Gouverneurstuin.

Vrijdag 31 mei 2019 
Startpunt: Kassa Gouverneurstuin

Leeftijd: voor iedereen vanaf 8 jaar
Duur: 45 minuten
Prijs: kinderen € 6,- en vanaf 18 jaar € 9,-


Tickets Vr 31 mei 17:00u

Tickets Vr 31 mei 18.45u.

Tickets Vr 31 mei 20.15u.

Zoet water - Stella van den Sigtenhorst en Lusanne Arts

Actrices Stella van den Sigtenhorst en Lusanne Arts van de vooropleiding van Garage TDI keren na hun toneelschoolopleidingen terug naar Assen. 

Wie in een game een leven verliest, mag het spel gewoon opnieuw beginnen. Bij Monopoly mag je soms terug naar Start, en als het even meezit nóg een kanskaart pakken. Wat zou het fijn zijn als je ook in het echte leven alles nog eens over zou kunnen doen… 

In Zoet water zie je wat er gebeurt als Brigitte de kans krijgt om al haar domme fouten recht te zetten, om opnieuw te beginnen als het tegenvalt en al haar tegenslagen nét voor te zijn! Wat een geluk! Of…?

Een grappige, filosofische jeugdvoorstelling over het belang van falen en het omgaan met teleurstelling. 

Concept: Stella van den Sigtenhorst en Lusanne Arts
Concept en regie: Céline Hoex
Spel: Stella van den Sigtenhorst, Lusanne Arts, Jelle Hoekstra
Tekst: Job Kramer
Muziek: Jelle Hoekstra